Sale bij Steps. Profiteer nu van kortingen tot wel 50% op de geselcteerde items!

Steps heeft weer een prachtige sale. Je profiteert tijdens deze periode van kortingen tot wel 50% op de geselecteerde items.

Steps

Jij bent een powervrouw, een moeder, een dochter, beste vriendin, collega en wellicht ook echtgenote tegelijk. Je kleed je voor je werk, voor een feestje, voor de sportschool. Altijd even stijlvol en stralend. Dat inspireert andere vrouwen en Steps laat zich hierdoor inspireren om prachtige collecties samen te stellen. Steps brengt al ruim 40 jaar kleur in de kledingkast van elke bewuste vrouw. Ook in die van jou? Wellicht ga jij nu jouw eerste item bij Steps aanschaffen, tijdens deze sale!

Items in deze sale

De collectie is enorm groot, helaas kan je tijdens de sale niet bij alle items profiteren van deze kortingen. Er is echter keuze genoeg. Een kleine greep uit het assortiment tijdens deze sale:

  • Jurken
  • Broeken
  • Blazers
  • Tops

Tijdens deze super sale is er voor elke vrouw keuze genoeg. De items zijn verkrijgbaar in de meeste maten (34 tm 46 / XS tm XXL). Waar wacht je nog op?

Meest verkocht bij Steps

Op nummer 1 in de Steps-collectie staat de jurk. Een vrouwelijk, sterk statement voor een bijzonder moment. Of gewoon voor elke dag. Die levendigheid en kracht zie je ook terug in de rest van de collectie. Van A-lijn rokken waarmee jij je zwierend van de werkvloer naar de dansvloer beweegt tot blouses met funprints omdat soms een knipoog jouw look nog leuker maakt.

Winkel nu op Steps.nl

Wil je echt je slag slaan, ga dan nu naar de website en klik een hele nieuwe zomer collectie bij elkaar. Je kunt eenvoudig bestellen en als je voor meer dan € 80,00 bestelt, wordt alles gratis bezorgd (anders betaal je € 3,95). Is dat item wat je bestelde net niet wat je verwachtte, kan je het gewoon binnen 14 dagen retourneren. Wel zo makkelijk! Bestellen doe je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*