Vraag nu de Roetgerink Fashion Card aan voor extra veel voordeel

Roetgerkink is een (online) modewinkel en zij hebben voor trouwe klanten extra voordeel: de Roetgerink Fashion Card. De Fashion Card is een persoonlijke spaarkaart waarmee je automatisch spaart. Dat kan zowel online als in hun winkel in Enter. Bij elke €20,00 die je uitgeeft, spaar je een bonuspunt t.w.v. één euro. Vanaf 20 bonuspunten ontvang je elk half jaar een modecheque t.w.v. het gespaarde bedrag.

Roetgerink Fashion Card voordelen:

  • Bij elke € 20,00 ontvang je één gratis bonuspunt. Ieder bonuspunt staat voor € 1,00;
  • Ieder halfjaar ontvang je, bij een spaartegoed van minimaal 20 punten, een ModeCheque ter waarde van het door jou gespaarde bedrag. De ModeCheque kun je verzilveren bij Roetgerink Mode, Roetgerink Schoenen én in hun webshop;
  • Twee keer per jaar ontvang je de Modeview;
  • Je kunt als eerste kennismaken met de nieuwe collectie.

Wil je nog meer voordeel? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief. Deze digitale brief ontvang je dan wekelijks op een door jou opgegeven e-mailadres. De Roetgerink nieuwsbrief stat vol met het laatste modenieuws en hun voordeelacties. De voordelen van de nieuwsbrief zijn:

  • je profiteert van exclusieve aanbiedingen;
  • je doet mee met leuke wedstrijden, zoals het winnen van een complete nieuwe outfit;
  • je profiteert als eerste van kortingsacties en speciale aanbiedingen.

Sparen in de webshop

Behalve het sparen van punten in de fysieke winkel, kan je uiteraard ook sparen in de webshop. Met jouw klantnummer, zie de achterzijde Fashion Card, en jouw postcode kan je inloggen op de Roetgerink webshop;

. Je spaart dus ook punten voor jouw Fashion Card bij iedere online aankoop. Voor elke € 20,00 ontvang je ook op het web één bonuspunt. In “Mijn Account” kan je precies zien hoeveel punten je al heeft gespaard. Geniet ook online van het Fashion Card voordeel!

Fashion Card aanvragen

Wil je een fashion card aanvragen, dan vul je een aanmeldformulier in op de website van Roetgerink. Je ontvangt de fashion card binnen 5 werkdagen thuis. Doe je voordeel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*