Manfield Amazing Weeks betekent shoppen met dikke kortingen. Profiteer jij ook van super coole items tegen lage prijzen? Bij Manfield kan je terecht voor schoenen, tassen en accessoires. Waar wacht je nog op?

Manfield Amazing Weeks

Deze weken met hoge kortingen loopt tot en met 10 juni. Sla dus snel jouw slag en profiteer van kortingen tot wel 50%! Manfield heeft voldoende op voorraad en voor elke shopper is er voldoende keuze.

Dames, Heren, Tassen en Accessoires

De kortingen zijn te verzilveren op een breed assortiment. Zo kan je shoppen voor dames en heren en is er keuze uit diversiteit aan schoenen, tassen en accessoires. Manfield heeft het dik voor elkaar met deze Manfield Amazing Weeks. Profiteer jij ook? Je kan shoppen tot en met 10 juni en dikke euro’s besparen!

Shop nu op Manfield.nl

Wil je ook profiteren van die dikke kortingen? Shop dan nu tijdens de Amazing Weeks op de site van   en sla je slag. Profiteer vandaag nog van die extra korting. Doe jezelf gewoon een tas of accessoire cadeau bij die toffe schoenen. Je verdient het!

Over Manfield

Het van oorsprong Engelse familiebedrijf (Manfield & Sons) opende in 1900 de deuren van het eerste Nederlandse filiaal in de prachtige Amsterdamse winkelstraat. De kwalitatief hoogwaardige schoenen gingen als warme broodjes over de toonbank waarna snel vestigingen in Den Haag en Rotterdam volgden. Momenteel is de Manfield formule uitgegroeid tot een keten van ruim 45+ winkels in Nederland, Duitsland en België. Sinds 2016 maakt Manfield onderdeel uit van Termeer schoenen.
Al meer dan honderd jaar staat Manfield voor stijl en kwaliteit. Een luxe combinatie van basics en high fashion, voor zowel een zakelijke als een casual look. In het assortiment vindt u stijlvolle schoenen met moderne details. De ontwikkelingen en productie van de collecties vinden hun basis voornamelijk in Italiaans ontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*