De lancering van de eerste Postyr-collectie geeft al een voorproefje wat we nog meer van het nieuwe premium damesmodemerk kunnen verwachten. Vorig jaar kondigde Besteller Group, het Deense moederbedrijf van het merk, al aan dat de eerste items in april of mei te koop zouden zijn.

“Postyr is een Deens merk die klassieke essentials biedt met statement stukken voor elk seizoen,” aldus het persbericht. “Elke stijl is een mix van kwaliteit, unieke details en duurzame keuzes. Het is geschikt om te dragen naar werk, in je vrije tijd en elke andere gelegenheid. Om er goed uit te zien en recht op te kunnen lopen – of om je mee te laten voeren met een rauw randje van top tot teen,” aldus het merk. In de collectie zijn veel felgekleurde items te vinden van metallic groen naar goud en lila. Materialen die terug komen zijn zijde, katoen en polyester. De prijzen liggen tussen de 45 euro voor een T-shirt tot 199 euro voor een jurk.

De collectie zal als eerste te koop zijn bij Postyr.co, apokevejle.com, aboutyou.de en bestseller.com. Daarnaast zal Postyr 6 keer per jaar een digitale show geven om de nieuwste items te presenteren. Hier zullen video’s van catwalks te zien zijn ondersteunt door audio en andere visuele opties zodat ook de details van de kledingstukken ook goed bekeken kunnen worden. In het eerste jaar zal Postyr zich vooral richten op de markten in Scandinavië, Nederland, België, Groot-Brittannië en Duitsland.

Bekijk hier alvast een selectie van de eerste beelden van Postyr:

Total
1
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*