Ben jij het supertalent dat we zoeken?

Ben je een organisatorisch talent met een extreem groot hart voor mode? Hearst Netherlands is voor ELLE vanaf 5 februari 2018 op zoek naar een modestagiair.

Onze voorkeur gaat uit naar een modestudent (m/v) die graag wil investeren in zijn of haar toekomst. Een harde werker, een echte regelneef, iemand die bovendien creatief is, het overzicht goed weet te behouden (en te creëren), veel weet over mode en een breed referentiekader heeft.

Zoeken wij jou? Reageer dan vooral!

Tijdens je modestage…

– assisteer je oa de ELLE fashion editors tijdens hun dagelijkse werkzaamheden op de redactie en op de set,

– beheer je de modegarderobe en ben je verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande kleding en het contact met verschillende merken en persbureaus.

– brainstorm en denk je oa mee over de invulling van de modepagina’s.

Stageduur: 6 maanden, fulltime

Graag reageren vóór 31 januari (met je cv + motivatiebrief) ter attentie van Esmee Bekker (esmee.bekker@hearst.nl) o.v.v. ‘modestage ELLE’.

Hearst Netherlands biedt een interessante stage binnen een creatieve, dynamische organisatie met de meest toonaangevende mode- en lifestylebladen van Nederland, zowel qua vorm als qua inhoud. De stagiaire is van begin tot eind betrokken bij het maken van een nummer en wij streven ernaar stagiairs zich ook echt onderdeel van de redactie te laten voelen.

ELLE & Harper’s Bazaar worden uitgegeven door Hearst Netherlands. De uitgeverij huist in hartje Amsterdam. Onze cultuur is dynamisch en slagvaardig. De medewerkers van Hearst Netherlands worden aangesproken op hun zelfstandigheid en op hun creativiteit waardoor de activiteiten altijd vernieuwend en van een kwalitatief hoog niveau zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*