Je mag Balenciaga wederom de schuld geven.

Volgende week lanceert Net-a-Porter een exclusieve collectie met Balenciaga. En als je alleen van deze zin al enthousiast werd, wacht dan maar totdat je de rest leest ziet. De collectie telt 53 stukken en is vanaf aanstaande maandag via de website van Net-a-Porter te koop. En uiteraard hebben wij al de beelden.


Balenciaga voor Net-a-Porter

Net-a-Porter vroeg aan Demna Gvasalia (creatief directeur bij Balenciaga) voor deze collectie zijn recente iconische stukken van nieuwe kleuren te voorzien en de patronen aan te passen. Zoals de ‘pantashoe’ in kobaltblauw en de Speed-sneaker in een speciale grijstint. Natuurlijk is de collectie niet compleet zonder hoodies, blazers en jurken in die kenmerkende Gvasalia-snit.


Balenciaga voor Net-a-Porter


Balenciaga voor Net-a-Porter


Balenciaga voor Net-a-Porter

Tot zover de beelden. Geven we je nog twee woorden mee: investment piece. Vanaf maandag 22 januari te koop via net-a-porter.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*