Nu al de collab van het jaar.

Samenwerkingen, we zijn er dol op. Vooral als het twee besten betreft die een team vormen. En dat betreft het. We hebben het over de collab van de Deense, megastijlvolle blogger en Instagramgodin Pernille Teisbaek en ontwerper Malene Birger.

Voor het Deense modemerk ontwierp de fashion influencer tien kledingstuks in lijn met het handschrift en de bekende silhouetten van het label. Echte Teisbaek-fans zullen in die kledingstukken vooral de stijl van Pernille herkennen: een witte satijnen slip dress, een grove trui, een satijnen midirok en een oversized herenpak; items die zij altijd zo heerlijk op haar Instagrampagina promoot. Dat Pernille naast het ontwerpen ook verantwoordelijk was voor de styling van de campagne is ook goed te zien.


Pernille Teisbaek voor By Malene Birger

Vrouwelijk minimalistisch

Pernille Teisbaek ging voor het ontwerpproces met de klassiekers van By Malene Birger aan de slag een gaf deze naar eigen zeggen een meer vrouwelijke, minimalistische en tijdloze uitstraling.


Pernille Teisbaek voor By Malene Birger


Pernille Teisbaek voor By Malene Birger

Verder willen we aandacht vragen voor dit onderstaande herenpak, die zij aandraagt als alternatief voor de party dress.


Pernille Teisbaek voor By Malene Birger

We waren sowieso al bewonderaars van alles wat Pernille doet en draagt, dit kan er ook nog wel bij. De collectie wordt exclusief via Net-a-Porter verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*