En het is nog te koop, mensen.

Doordat ze recentelijk nog een prijzige vilten Philip Treacy-hoed naar de kerkdienst op Eerste Kerstdag met haar nieuwe schoonfamilie in Sandringham droeg en een couture Ralph & Russo-jurk (van eenwhopping € 62.000!) voor haar officiële verlovingsfoto’s, verloor het volk zijn hoop op het kunnen kopiëren van de looks van de nieuwe aanstaande prinses al snel.

Maar, zo blijkt nu, je kleden als Meghan Markle hoeft niet altijd onbetaalbaar te zijn. Sterker nog: de Suits-actrice droeg een waar ‘koopje’ onder die inmiddels beroemde camel coat, op Eerste Kerstdag.

De bordeauxrode ‘Tay’ velvet dress van het Canadese merk Club Monaco om precies te zijn. Die je voor een ‘luttele’ 248 euro online kunt scoren. Een jurk met korte ruffle-mouwen, ceintuur in de taille en lengte tot net onder de knie – zoals Queen Elizabeth het graag mag zien.

Een woordvoerder van Club Monaco liet op social media weten: ‘A very short term #fbf to Christmas Day when we got a peek at the lovely @meghanmarkle wearing our velvet Tay dress to visit the royal family.’

Voor wie het weten wil: déze jurk is dus nog niet uitverkocht én in de sale. Ha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*